Salam Jumaat

Posted by eskay alhabshi | 3:46 PM | 1 comments »

Assalamualaikum buat semua pembaca/pelanggan/bakal pelanggan..

Kami ingin memberitahu bahawa kebelakangan ini pihak kami mengambil masa yg agak lama untuk membalas email. Jika email tidak dibalas dlm tempoh 3 hari , sila whatsapp ke 0133078908 /0166202642.

Mohon perkenalkan diri ketika wa. Bukankah indah berbicara dgn orang yg bernama. Peace!

Tq for visiting us!

Admin Kiosk Tudung

update 21.8.2013

Posted by eskay alhabshi | 2:14 PM | 0 comments »

Warna yg available.

Lite grey
Forest green
Darker forest green
Emerald green
Green 01
Biru pkr
Lite blue
Kuning stabilo
Tumeric
Lite purple
Bata
Maroon
Burgundy

Rujukan warna yg tiada dlm album:


Kiri (atas ke bawah)
Bata (nampak lain dlm gambar ni)
Royal blue (habis)
Mustard (habis)
Gold yellow (habis)
Tumeric (limited)
Kuning stabilo

Kanan (atas ke bawah)
Burgundy
Maroon
Darker forest green
Emerald green
Darker deep teal (habis)
Deep teal (habis)

Warna2 yg available buat masa ni:


Yg ada skrg:

Putih (limited)
Lite grey
Forest green
Darker forest green
Emerald green
Green 01
Deep teal
Darker deep teal (limited)
Turquoise (limited)
Biru pkr
Lite blue
Nescafe (limited)
Mustard
Kuning stabilo
Tumeric
Gold yellow (limited)
Lite purple
Bata
Maroon
Burgundy
Royal blue (limited)

Salam Aidilfitri

Posted by eskay alhabshi | 8:25 PM | 0 comments »

Assalamualaikum wbt buat semua pelanggan/bakal pelanggan/pengunjung Kiosk Tudung,

Dikesempatan ini kami ingin mengucapkan Selamat Menyambut Aidilfitri buat semua.
Operasi perniagaan bermula seperti biasa bermula 13/8/2013.

Terima kasih atas sokongan semua.

-Team Kiosk Tudung-

Ini warna2 yg available sekarang. 18 warna 

putih
Skin
dark blue
royal blue
electric blue
merah hati
burgundy
dark green
emerald green
Coco brown
dark purple
lilac
mustard
bata
gold yellow
Deep Teal
darker Deep Teal
Shocking Orange

Sms, email dan order form

Posted by eskay alhabshi | 12:54 PM | 0 comments »

Salam semua,

Insyaallah semua sms, email dan order form sudah reply. Andai masih ada yg masih belum menerima maklum balas dari Kiosk Tudung, sila hantar sekali lg.

TQVM

Admin
9 May 2013

Announcement

Posted by eskay alhabshi | 10:48 PM | 0 comments »

Assalamuakaikum wbt buat semua pelanggan/ bakal pelanggan Kiosk Tudung..

Team kami akan berada di luar kawasan liputan pada 1-4 May 2013. Tiada sebarang penghantaran akan di buat untuk tempoh tersebut.

Jangan call/sms. Sila email untuk sebarang pertanyaan.

Urusan seperti biasa bermula 6 May 2013.

Buat semua rakyat Malaysia yang layak mengundi kami ucapkan selamat mengundi. Undian anda pada 5 May nanti akan menentukan hala tuju kita semua untuk 5 tahun akan datang.

Terima kasih.0

Team kiosk tudung

Just a note

Posted by eskay alhabshi | 7:40 PM | 0 comments »

Salam buat semua pelanggan atau bakal pelanggan Kiosk Tudung...

Jarang berkesempatan untuk view mesej yg dikirim pada setiap album di sini. Bila tengok hari ni ada yang post pada bulan january tapi pihak kami tidak reply kerana tak perasan.

Jutaan maaf kami pohon kerana lambat menjawap. Segala kelewatan amat dikesali.

Ingin kami tekankan bahawa anda semua amat berharga buat kami. Pihak kami menyemak email hampir setiap minit. Jadi kami amat mengharap kerjasama semua untuk menghantar email atau order form untuk maklumbalas segera.

Terima kasih.

-Admin Kiosk Tudung-

LIKE kami di  www.facebook.com/GedungEskay

Latest testomonial Inner Tudung GES dari adik Mazuin & Dahlia. Mula-mula beli selai je. Lepas dah cuba terus order 5 & 7 lai. Mesti BEST giler GES ni kan?

"Kak, dah dapat parcel semalam. Bestlah GES tu! Nak order lagi kak. Hitam, putih, purple, milo crown & shocking pink..." - Mazuin, Melaka

"Salam kak, Dahlia ni. Barang dah terima & terima kasih. Suka la, nak beli lagi." - Dahlia, Selangor

Saya share kt sini, antara komen dari pembeli on9 dan Offline Inner GES yg nyata amat puas hati dan gembira:

Syuhadah, Shah Alam
"salam..inner tu best sangat-sangat..comparison dgn inner yang saya pernah pakai. kalau inner biasa, inner senang naik tepi muka, muka nampak bulat, kalau nk bujur, kena tetas, tapi inner senang bergerak, rambut terkeluar-keluar kat depan sebab saya banyak anak rambut.
inner akak, bujur dah siap-siap, yang paling best sebab kat belah belakang kepala tu ada getah sikit, so kepala tak ketat or longgar sangat..just nice.. love it."

Intan, Terengganu
Sebelum beli:
"Inner GES ni free sz ke? muka sy kecil. susah nk cari inner yg sesuai."
Selepas beli:
"Inner GES dah pakai n ok sgt. muka pun tak nampak bulat. siap buat anak tudung kain sembahyang lg."

Wan, Terengganu
Ok sgt2. Muka bulat nampak bujur skit. mmg puas hati. selesa sgt pakai.

Ni testimonial dari adik2 JPK Kuala Lumpur yg serbu shopping kat kedai Eskay. Havoc kedai bila you all datang. Best layan hehehe

Suhana
"Muka terus jadi kurus la kak..i like!"

Icha
"Sedap la kak pakai, selesa n tak yah sesusah nk tetas!"

Anna
"Sedap dan selesa..byk pilihan warna. yg penting tk payah nk tetas2!