KIOSK TUDUNG (Pemborong & Peruncit): Cheap Blouse

Cheap Blouse

Posted by eskay alhabshi | 11:27 PM | | 5 comments »

Ada sesetengah warna yang tak sama dengan gambar & susah nak diterangkan.

Jadi anda boleh rujuk ke link dibawah untuk code warna yang diberikan.



Harga:RM60
Blouse labuh dengan manik dan bunga reben sarat di bahagian dada.
Full lining pada bahagian badan & 3/4 lining di bahagian lengan.
Belah di bahagian tepi blouse. Boleh dipadankan bersama long skirt/seluar.



BLVN001
Colour:Cream
Size:
M - Bahu=16"
L - Bahu=17"
XL - Bahu=17.6"



Close up lengan





Code:BLVN003


Size:M (Shoulder=16")


Fit L Size


Offwhite


Close up jahitan manik di dada

5 comments

  1. zuwaidah // October 12, 2009 at 3:11 PM  

    Berkenan yang warna plum nih...size apa tu

  2. zuwaidah // October 12, 2009 at 3:11 PM  

    nanti sms saya leh tak...012-3451764

  3. Blue Roses // October 13, 2009 at 4:31 PM  

    sy berminat warna purple BL005
    mcm mane sy nak buat tempahan nih???

  4. eskay alhabshi // October 13, 2009 at 9:31 PM  

    zu & blue, nnt sy confirmkan availability. stok ada kat booth. boleh tak fill up order form? senang nnt sy sms status.

  5. eskay alhabshi // October 24, 2009 at 10:01 PM  

    Blue, blouse BL005 still available. boleh fill up order form, then sy reserved 4u.

    Zu, sy dah masukkan size blouse plum.

Post a Comment